Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

Γνωρίστε την THERM.IN.PANEL

Η επιχείρηση THERM.IN.PANEL.-Ν.Κ ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ εξειδικεύεται στη διάθεση και τοποθέτηση πάνελ πολυουρεθάνης υψηλής ποιότητας.

Η επιχείρηση THERM.IN.PANEL. - Ν.Κ ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ διαθέτει άριστα δομικά στοιχεία ξηράς δόμησης,ενώ παράλληλα αναλαμβάνει κατασκευές, βελτιώσεις και μετατροπές βιομηχανικών κτηρίων, εσωτερικών χώρων, ψυκτικών θαλάμων, αλλά και υγειονομικών χώρων(σύμφωνα πάντα με του κανονισμους HACCP) .

Αντιπροσωπεύουμε την Arkhon Panel Α.Ε μέλος του ομίλου ΒΙΕΜΕΤΑΛ Α.Ε στην βόρεια Ελλάδα, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής panels και μεταλλικών στοιχείων φέροντος οργανισμού μεταλλικών υπόστεγων, στην χώρα μας.

Με το έμπειρο συνεργείο μας και τους επιλεγμένους συνεργάτες μας  αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένη ανοικοδόμηση μεταλλικών βιομηχανικών κτιρίων με πάνελ.

Στον τομέα της κατασκευής ψυκτικών θαλάμων και υγειονομικών χώρων χάρη στην γνώση και την εμπειρία της, η THERM.IN.PANEL. - Ν.Κ ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με άρτιο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα,σύμφωνο πάντα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του έργου.

Διαθέτουμε επίσης πόρτες ψυκτικών θαλάμων κάθε τύπου,αλλά και πόρτες διπλής κατευθύνσεως κατασκευασμένες απο άριστα υλικά.

Πάντα με μεράκι και σοβαρότητα συζητάμε, αναλύουμε, σχεδιάζουμε, κοστολογούμε και υλοποιούμε μαζί τα βιομηχανικά, αγροτικά,οικιστικά και υγειονομικού ενδιαφέροντος Project σας.

Ο επαγγελματισμός μας και το αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες μας, εδραίωσε την εταιρία μας στο χώρο 30 και πλέον χρόνια.

Η επιχείρηση THERM.IN.PANEL. εξειδικεύεται στη διάθεση και τοποθέτηση πάνελ πολυουρεθάνης υψηλής ποιότητας

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Μαγνησίας 2, Νέα Μαγνησία, 57008

6981939790

6944357190

info@therminpanel.gr

www.therminpanel.gr